The “place to be”

The bar: A preferred place

The place to be, particularly at the afterwork hour, the Bar is a concentrate of energy and exchanges.

To take a drink, for lunch or dinner, rather in a hurry or taking your time, the bar accomodates to any of your inquiries.

At the counter, or at one of the little bistro tables, our catering service is there for you from 11am to 11pm, 7/7.

For gourmets, our pastry chef offers a large display of pastries to appreciate throughout the day, going along with our varied tea menu.

 

Daily plates

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In summer, enjoy the outdoors

BOOK

On the covered terrace, upstairs, on the canopy’s side.

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Starters


Roasted rainbow beet salad with ginger
12.-
Bacon chicken Caesar salad
22.-
Classic New York shrimp cocktail
24.-
Steamed artichoke
« gribiche » vinaigrette
Poultry liver pâté with black trumpets mushrooms
16.-
Cajun spices roasted chicken rillettes
and pickles, toasted bread
16.-
« Provençal » roasted poultry meat pie
21.-

Dish only for lunch on weekdays

Soups


Maine lobster Whisky bisque soup topped
with whipped cream
22.00.-
“Beefheart tomato” gazpacho
18.-

Dish only for lunch on weekdays

Main courses


Bacon and cheese cheeseburger
« Denise’s » sauce, French fries
22.-
Bacon and cheese double cheeseburger
« Denise’s » sauce, French fries
30.-
Hand-minced beef tartare, French fries
200 Gr.
34.-

ONLY LUNCH DURING THE WEEK

Sirloin, chimichurri sauce
300 Gr.
38.-
“Teriyaki” glazed roasted black cod
rôti et laqué « Teriyaki »
32.-
Glazed pork ribs
bbq sauce
28.-

Plats uniquements servis de 11h45 à 15h et de 18h30 à 23h

SIDES


All-day

Skinny fries
6.-

11H30 – 15H & 18H30 – 23H

Roasted carrot with ginger
7.-
Crispy onion donuts
8.-
Stir-fried green beans with shallots
10.-
Grilled whole corn with seasoning
10.-
Padrón peppers, mojo verde sauce
7.-
Baked potato with sour cream
7.-
Creamy spinach purée
6.-
Lemongrass pilaf rice
6.-

Desserts


Ethel’s sticky Toffee Pudding with warm butterscotch sauce
(servi chaud)
14.-
Raspberry cheesecake
14.-
Madagascar vanilla crème brûlée
14.-
Vanilla, raspberry and with chocolate Empire State Building
2 pers.
38.-
Meringue yuzu and raspberry shortbread
14.-
Chocolate mousse, crème fraîche
2 pers.
24.-
Genève-New York – Valais strawberry eclair with vanilla and white chocolate
15.-
Manhattan Sundae
2 pers.
26.-
Flambéed crêpes Suzette, vanilla ice cream
2 pers.
38.-
Vanilla-apricot frozen vacherin
15.-
“Granny Smith“ Big Apple with green Chartreuse emulsion
18.-
Vanilla ice cream profiteroles, hot chocolate sauce
14.-
Ice cream and sorbet
(Vanilla, caramel, coffee – Apricot, lime, raspberry, passionfruit, chocolate ) 1 scoop
5.-

Thé & Infusions


Sélection de thés verts

YUZU SENCHA
Origine Japon – Infuser 2-3 mn à 70°
Thé vert japonais de grande qualité biologique de Shizuoka, mélangé avec des écorces de Yuzu japonais. Absolument délicieux et aromatique avec un goût prononcé de Yuzu.
7.-
GENMAICHA BIO
Origine Japon – Infuser 2-3 mn à 80°
Thé vert japonais biologique mélangé avec du riz soufflé et grillé. Un choix très populaire avec des notes végétales, douces, umami et toasté.
6.-
JASMINE PHOENIX PEARL
Origine Chine – Infuser 2-3 mn à 85°
Thé vert jasmin de top qualité impériale, naturellement parfumé avec des fleurs de jasmin d’été. Un goût floral, mielleux, rafraîchissant et végétal
9.-
THÉ SIGNATURE « CHEZ PHILIPPE »
Origine Chine – Infuser 2-3 mn à 85°
Thé vert aromatisé avec un goût vanille, fleurs de bleuet et de lavande. Délicieux et gourmand avec des notes décadentes de vanille et de fleurs de lavande
9.-

Sélection de thés noirs

REPERTOIRE EARL GREY
Origine Malawi – Infuser 3-5 mn à 90°
Un choix classique de thé noir anglais avec des notes très parfumées de bergamote. Elégant et équilibré.
6.-
DARJEELING GRAND CRU BIO
Origine Inde – Infuser 3-5 mn à 90°
Darjeeling biologique, sublime qualité avec des notes très parfumées de muscade, de miel, de rose et subtilement boisé.
7.-
MADAME CHOCOLAT
Origine mixte – Infuser 3-5 mn à 90°
Thé noir aromatisé avec des notes de chocolat noir et de fleurs de lavande. Délicieux et élégant.
6.-
MASALA CHAI
Origine mixte – Infuser 3-5 mn à 90°
Une vraie gourmandise, thé noir indien très épicé, avec des notes très parfumées de cannelle, de réglisse et de gingembre.
6.-

Sélection d’infusions

LEMON VERBENA SWING
Origine Maroc – Infuser 3-5 mn à 90°
Verveine marocaine, récoltée et séchée à la main, avec goût fruité, rafraîchissant, citronné et végétal.
6.-
BLOOM BLOOM
Origine mixte – Infuser 3-5 mn à 90°
Assemblage sublime de fleurs de sureau, d’écorce d’orange et de tilleul. Qualité exceptionnelle avec un goût prononcé de miel, de pêche, de fleur de sureau et d’orange.
6.-
ROOIBOS DU SOLEIL BIO
Origine Afrique du Sud – Infuser 3-5 mn à 90°
Tisane sud-africaine biologique aux notes naturellement maltées et fruitées avec une touche de vanille.
6.-

Pour accompagner votre thé, dégustez une de nos délicieuses pâtisseries du jour
N’hésitez pas à vous renseigner auprès de notre équipe