The “place to be”

The bar

On the ground floor, the Bar offers continuous dining from 11:30 AM to 11:00 PM, either at the counter or at high bistro-style tables. Whether for a quick lunch, a drink with friends, a gourmet break, or a dinner for two, guests can enjoy a relaxed atmosphere with a modern menu featuring New York-inspired flavors. There’s something for everyone: seasonal soups, salads, meat or fish dishes, hamburgers, the daily special, and homemade desserts.

The Bar also offers a selection of teas and hot drinks, delicious daily pastries, and a collection of cocktails, including classics and seasonal creations inspired by New York.

The Bar team organizes themed evenings, one Thursday a month (cocktail and tapas formula). Next event: Welcome to Beaune on Thursday, September 12, 2024.

Daily plates

Find the dishes of the day of the week

Starters


Steamed artichoke
« gribiche » vinaigrette
18.-
Roasted rainbow beet salad with ginger
12.-
Poultry liver mousse with cornupia mushroom, toasted bread
16.-
Cajun spices roasted chicken rillettes
and pickles, toasted bread
16.-
Veal pie with sun-dried tomatoes and basil
21.-
Bacon chicken Caesar salad
22.-
Classic New York shrimp cocktail
24.-

Dishes only served from 11.30 a.m. to 3 p.m. and from 6.30 p.m. to 11 p.m.

Soups


Beef heart tomato gazpacho
18.-
Maine lobster Whisky bisque soup topped
with whipped cream
22.-

Main courses


Bacon and cheese cheeseburger
« Denise’s » sauce, French fries
22.-
Bacon and cheese double cheeseburger
« Denise’s » sauce, French fries
30.-
Hand-minced beef tartare, French fries
180 Gr.
34.-

Daily special lunch
24.-
Glazed pork ribs, bbq sauce
300 Gr.
29.-
« Teriyaki » glazed roasted black cod
32.-
Sirloin, chimichurri sauce
250 Gr.
38.-
Octopus « à la plancha », piquillos emulsion and chimichurri sauce
46.-

Dishes only served from 11.30 a.m. to 3 p.m. and from 6.30 p.m. to 11 p.m.

SIDES


Skinny fries
6.-

Lemongrass pilaf rice
6.-
Mashed sweet potatoes with maple syrup
7.-
Roasted carrot with ginger
7.-
Padrón peppers, mojo verde sauce
7.-
Green beans with shallots confit
7.-
Baked potato with sour cream
7.-
Beef heart tomato candied with thyme
7.-
Crispy onion donuts
8.-
Roasted cauliflower with yoghurt, hazelnuts and curry
12.-

CHEESE


Gruyère de Charmey
8 mois d’affinage
13.-
Fresh goat’s cheese, Espelette chili pepper jelly and condiments
17.-

Desserts


Ethel’s sticky Toffee Pudding with warm butterscotch sauce
14.-

Raspberry cheesecakee
14.-

Madagascar vanilla crème brûlée
14.-
Vanilla ice cream profiteroles and hot chocolate sauce
14.-
Strawberry soup, vanilla « cloud », Bulgarian yogurt ice cream
14.-
Verbena and strawberry frozen vacherin
15.-
Caramelized apple tatin pie, vanilla cream
16.-
Big cherry black forest style
16.-
5th Avenue with praline, lemon yuzu and chocolate
18.-
Cookie to share served warm
10 minutes
24.-
Chocolate mousse, crème fraiche
2 pers.
24.-
Vanilla, red berries and white chocolate Empire State Building
2 pers.
38.-
Ice cream and sorbet
1 scoop Vanilla, vervena, caramel, coffee, yogurt – Exotic fruits, strawberry, lime, raspberry, chocolate, morello cherry
5 .-

Thé & Infusions


Sélection de thés verts

YUZU SENCHA
Origine Japon – Infuser 2-3 mn à 70°
Thé vert japonais de grande qualité biologique de Shizuoka, mélangé avec des écorces de Yuzu japonais. Absolument délicieux et aromatique avec un goût prononcé de Yuzu.
7.-
GENMAICHA BIO
Origine Japon – Infuser 2-3 mn à 80°
Thé vert japonais biologique mélangé avec du riz soufflé et grillé. Un choix très populaire avec des notes végétales, douces, umami et toasté.
6.-
JASMINE PHOENIX PEARL
Origine Chine – Infuser 2-3 mn à 85°
Thé vert jasmin de top qualité impériale, naturellement parfumé avec des fleurs de jasmin d’été. Un goût floral, mielleux, rafraîchissant et végétal
9.-
THÉ SIGNATURE « CHEZ PHILIPPE »
Origine Chine – Infuser 2-3 mn à 85°
Thé vert aromatisé avec un goût vanille, fleurs de bleuet et de lavande. Délicieux et gourmand avec des notes décadentes de vanille et de fleurs de lavande
9.-

Sélection de thés noirs

REPERTOIRE EARL GREY
Origine Malawi – Infuser 3-5 mn à 90°
Un choix classique de thé noir anglais avec des notes très parfumées de bergamote. Elégant et équilibré.
6.-
DARJEELING GRAND CRU BIO
Origine Inde – Infuser 3-5 mn à 90°
Darjeeling biologique, sublime qualité avec des notes très parfumées de muscade, de miel, de rose et subtilement boisé.
7.-
MADAME CHOCOLAT
Origine mixte – Infuser 3-5 mn à 90°
Thé noir aromatisé avec des notes de chocolat noir et de fleurs de lavande. Délicieux et élégant.
6.-
MASALA CHAI
Origine mixte – Infuser 3-5 mn à 90°
Une vraie gourmandise, thé noir indien très épicé, avec des notes très parfumées de cannelle, de réglisse et de gingembre.
6.-

Sélection d’infusions

LEMON VERBENA SWING
Origine Maroc – Infuser 3-5 mn à 90°
Verveine marocaine, récoltée et séchée à la main, avec goût fruité, rafraîchissant, citronné et végétal.
6.-
BLOOM BLOOM
Origine mixte – Infuser 3-5 mn à 90°
Assemblage sublime de fleurs de sureau, d’écorce d’orange et de tilleul. Qualité exceptionnelle avec un goût prononcé de miel, de pêche, de fleur de sureau et d’orange.
6.-
ROOIBOS DU SOLEIL BIO
Origine Afrique du Sud – Infuser 3-5 mn à 90°
Tisane sud-africaine biologique aux notes naturellement maltées et fruitées avec une touche de vanille.
6.-

Pour accompagner votre thé, dégustez une de nos délicieuses pâtisseries du jour
N’hésitez pas à vous renseigner auprès de notre équipe