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The Bar Menu

The Bar Menu, served every evening, Monday to Saturday, from 7pm to 10.30pm and the Sunday from 12pm to 2pm. A starter / main course / dessert menu at CHF 46, which changes with the seasons.

Our menu of the moment :

  • Poultry and veal pie, with foie gras and pistachio
  • Braised beef cheeks, like a daube, mashed potatoes
  • « Diplomatico » rum baba, whipped vanilla double cream

 

New afternoon tea at the bar

Liber’tea Time

Immerse yourself in the New York atmosphere with Chez Philippe’s Liber’tea time. A tasty afternoon tea to suit all tastes, where you choose your favorite pastries on a miniature version of the Manhattan Bridge!
Available only on Saturdays and Sundays.

  • CHF 30 for a choice of 5 pastries and a hot drink
  • CHF 48 for a choice of 5 pastries, a hot drink + a glass of brut champagne

Choice of sweets : mini raspberry cheesecake, cinnamon roll, chocolate praline muffin, chocolate pecan cookie, raspberry cookie, mango passion cookie, lemon madeleine, chocolate caramel madeleine, milk chocolate petit beurre, mini crème brûlée

Hot drinks : green teas, black teas, infusions, espresso, coffee, cappucino, latte macchiato, matcha latte, hot chocolate…

The place to be

The Bar

Located on the ground floor, the Bar serves food non-stop from 11.30am to 11pm, either at the counter or at high bistro-style tables. Whether it’s for a quick lunch, a drink with friends, a gourmet break or a dinner for two, customers can enjoy the relaxed atmosphere and modern New York-style menu. There’s something for everyone: seasonal soups, salads, meat or fish, burgers, daily specials and homemade desserts.

The Bar also offers a selection of teas and hot drinks, delicious daily pastries and a fine collection of cocktails, with classics and short-lived creations inspired by New York.

Daily plates

Find the dishes of the day of the week

Starters


Steamed artichoke
« gribiche » vinaigrette
18.-
Roasted rainbow beet salad
with ginger
12.-
Poultry liver mousse
With green pepper, toasted bread
16.-
Roasted chicken rillettes with curry leaf
pickles, toasted bread
18.-
Poultry, veal pie with foie gras and pistachios
21.-
Bacon Chicken Caesar
22.-
Classic New York shrimp cocktail
24.-

Dishes only served from 11.30 a.m. to 3 p.m. and from 6.30 p.m. to 11 p.m.

Soups


Wild mushrooms soup
18.-
Maine lobster Whisky bisque soup
topped with whipped cream
22.-

Main courses


Bacon and cheese burger
« Denise’s » sauce, French fries
22.-
Bacon and cheese double burger
« Denise’s » sauce, French fries
30.-
Hand-minced beef tartare
French fries (180 Gr.)
34.-

Daily special lunch
24.-
Glazed pork ribs, bbq sauce
300 Gr.
29.-
« Teriyaki » glazed roasted black cod
32.-
Sirloin, chimichurri sauce
250 Gr.
38.-
Grilled fillet of Atlantic red mullet
Jerusalem artichokes and lemon beurre blanc
52.-
Steamed wild sea bass steak of Atlantic
with citrus fruits
56.-

Dishes only served from 11.30 a.m. to 3 p.m. and from 6.30 p.m. to 11 p.m.

SIDES


Skinny fries
6.-

Lemongrass pilaf rice
6.-
Creamy spinach purée
7.-
Roasted carrot with ginger
8.-
Padrón peppers, mojo verde sauce
7.-
Mushrooms and baby onions
7.-
Baked potato with sour cream
7.-
Crispy onion donuts
8.-
Gratinated cauliflower with parmesan cheese
12.-

CHEESE


Gruyère de Charmey
8 mois d’affinage
13.-
Vacherin Mont d’or, toasted bread
(served by the spoonful)
17.-

Desserts


Ethel’s sticky Toffee Pudding with warm butterscotch sauce
14.-

Raspberry cheesecake
14.-

Madagascar vanilla crème brûlée
14.-
Vanilla ice cream profiteroles and hot chocolate sauce
14.-
Caramelized apple tatin pie, vanilla cream
16.-
Chocolate and caramelized banana 5th Avenue, Malaga ice cream
18.-
Big Apple “ like a Candy apple”, Calvados cloud
19.-
Manhattan Sundae
2 pers.
22.-
Chocolate mousse, crème fraiche
2 pers.
24.-
« Diplomatico » rum baba, whipped vanilla double cream
2 pers.
32.-
Pistachio, bloody orange and white chocolate Empire State Building
2 pers.
38.-
Ice cream and sorbet
1 scoop Vanilla, pistachio, caramel, coffee, Malaga– Mango, bloody orange, lime, raspberry, chocolate, apple-yuzu
5 .-

Thé & Infusions


Sélection de thés verts

YUZU SENCHA
Origine Japon – Infuser 2-3 mn à 70°
Thé vert japonais de grande qualité biologique de Shizuoka, mélangé avec des écorces de Yuzu japonais. Absolument délicieux et aromatique avec un goût prononcé de Yuzu.
7.-
GENMAICHA BIO
Origine Japon – Infuser 2-3 mn à 80°
Thé vert japonais biologique mélangé avec du riz soufflé et grillé. Un choix très populaire avec des notes végétales, douces, umami et toasté.
6.-
JASMINE PHOENIX PEARL
Origine Chine – Infuser 2-3 mn à 85°
Thé vert jasmin de top qualité impériale, naturellement parfumé avec des fleurs de jasmin d’été. Un goût floral, mielleux, rafraîchissant et végétal
9.-
THÉ SIGNATURE « CHEZ PHILIPPE »
Origine Chine – Infuser 2-3 mn à 85°
Thé vert aromatisé avec un goût vanille, fleurs de bleuet et de lavande. Délicieux et gourmand avec des notes décadentes de vanille et de fleurs de lavande
9.-

Sélection de thés noirs

REPERTOIRE EARL GREY
Origine Malawi – Infuser 3-5 mn à 90°
Un choix classique de thé noir anglais avec des notes très parfumées de bergamote. Elégant et équilibré.
6.-
DARJEELING GRAND CRU BIO
Origine Inde – Infuser 3-5 mn à 90°
Darjeeling biologique, sublime qualité avec des notes très parfumées de muscade, de miel, de rose et subtilement boisé.
7.-
MADAME CHOCOLAT
Origine mixte – Infuser 3-5 mn à 90°
Thé noir aromatisé avec des notes de chocolat noir et de fleurs de lavande. Délicieux et élégant.
6.-
MASALA CHAI
Origine mixte – Infuser 3-5 mn à 90°
Une vraie gourmandise, thé noir indien très épicé, avec des notes très parfumées de cannelle, de réglisse et de gingembre.
6.-

Sélection d’infusions

LEMON VERBENA SWING
Origine Maroc – Infuser 3-5 mn à 90°
Verveine marocaine, récoltée et séchée à la main, avec goût fruité, rafraîchissant, citronné et végétal.
6.-
BLOOM BLOOM
Origine mixte – Infuser 3-5 mn à 90°
Assemblage sublime de fleurs de sureau, d’écorce d’orange et de tilleul. Qualité exceptionnelle avec un goût prononcé de miel, de pêche, de fleur de sureau et d’orange.
6.-
ROOIBOS DU SOLEIL BIO
Origine Afrique du Sud – Infuser 3-5 mn à 90°
Tisane sud-africaine biologique aux notes naturellement maltées et fruitées avec une touche de vanille.
6.-

Pour accompagner votre thé, dégustez une de nos délicieuses pâtisseries du jour
N’hésitez pas à vous renseigner auprès de notre équipe